Rüyada bulgur ve pirinç görmek

Rüyada bulgur ve pirinç görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, daha bir sevileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç gördüyseniz:

  • Sakinlik çözümü kolaylaştıracaktır, unutmayın.

Rüyada bulgur pirinç görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Rüyada pirinç bulgur görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Büşra

Rüyamda bulgur ve pirinci bir kapta islattigimi gördüm

Selcan

Rüyamda kızımın pirinçle bulguru döküp islattigini goedum