Rüyada bulaşık bardak görmek

Rüyada bulaşık bardak görmek kazançlı işlere girileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, geçiminin zor hale geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada bardak bulaşık yıkamak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak yıkamak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada köpüklü bulaşık yıkamak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine işarettir.

Rüyada bulaşık deterjanı içmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada bulaşık suyu içmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments