Rüyada bulaşık suyu içmek

Rüyada bulaşık suyu içmek dualarının karşılığını alacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, zor bir durumda kalacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bulaşık suyu içmek gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada bulaşık suyu içmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Rüyada bulaşık deterjanı içmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada suyla bulaşık yıkamak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık suyu dökmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret eder.

Rüyada bulaşık suyu görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, her gün daha fazla dolacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada şekerli su içmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Rüyada litrelerce su içmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kişinin kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments