Rüyada temiz dalgalı deniz görmek

Rüyada temiz dalgalı deniz görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, istediği herşeye kavuşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet eder.

Rüyada temiz dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Rüyada temiz ve dalgalı deniz görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı temiz deniz görmek sevap işlemek için uğraşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada temiz dalgalı deniz görmek aradaki buzları eriteceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz dalgalı su görmek zaferler kazanacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işarettir.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgalı deniz görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dalgalı denizi izlemek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments