Rüyada altın çubuk görmek

Rüyada altın çubuk görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kendi geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada altın çubuk gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada altın çubuk görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çubuk görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çubuk yemek kötü günlerini aşmayı başaracağına, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çubuk toplamak hileye ve fesada başvurmayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çubuk görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak temizleme çubuğu görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada asma çubuğu görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dondurma çubuğu görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments