Rüyada bulanık nehir görmek

Rüyada bulanık nehir görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık nehir gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Rüyada bulanık nehir görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada bulanık nehirden geçmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ters akan nehir görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde yürümek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı nehir görmek kafasının da rahat edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte nehir görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments