Rüyada tavuklara buğday vermek

Rüyada tavuklara buğday vermek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, biraz dinleneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuklara buğday vermek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tavuklara buğday vermek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa buğday atmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Rüyada buğday dökmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada buğday görmek her şeyin yenileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Rüyada buğday tanesi yemek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, araba alınacağına işaret eder.

Rüyada buğday üzerinde yürümek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde buğday görmek zor günlerin sona ereceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada ölüye buğday vermek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments