Rüyada buğday ve mercimek görmek

Rüyada buğday ve mercimek görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, başarıların artacağına, yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday ve mercimek gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Rüyada buğday ve mercimek görmek üzüntülerinin son bulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada bulgur mercimek görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, helal rızık yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası istemek çok zor bir yoldan geçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek yolmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada çuvalla mercimek görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek daha fazla para kazanacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments