Rüyada altın bulup dağıtmak

Rüyada altın bulup dağıtmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada altın bulup dağıtmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız yeni insanlar veya bazı kişiler hayatınızın farklı alanlarında size ufak büyüklü şanslar getirebilir.

Rüyada altın bulup dağıtmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada altın bulup sahibine vermek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına inanılır.

Rüyada altın yüzük bulup takmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulup saklamak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada altın bulup satmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulup vermek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments