Rüyada altın bilezik bulup takmak

Rüyada altın bilezik bulup takmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bilezik bulup takmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalettir.

Rüyada altın bulup takmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bulup takmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Rüyada küpe bulup takmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yüzük bulup takmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saat bulup takmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, para sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments