Rüyada boynundan iğne vurulmak

Rüyada boynundan iğne vurulmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, değer göreceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada boynundan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada boynundan iğne vurulmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada boynundan vurulduğunu görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunun vurulduğunu görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynu vurulmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla boynundan vurulmak sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, sevinç ve sürura yorulmaktadır.

Rüyada boynundan kurşunla vurulmak sabrını zorlayacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments