Rüyada boş leğen görmek

Rüyada boş leğen görmek rahat şekilde yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada boş leğen gördüyseniz:

  • Yakında, sizin için en önemli şeyi belirledikten sonra daha rahat ilerleyebileceksiniz.

Rüyada boş leğen görmek zorluklarının kalmayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli leğen görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada leğenden su içmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Rüyada leğen dolusu su görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğende oturmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine tabir olunur.

Rüyada leğende hamur yoğurmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bir organizasyona katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada leğende et görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğende su görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kısmetinin artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments