Rüyada boş havuza atlamak

Rüyada boş havuza atlamak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada boş havuza atlamak gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada boş havuza atlamak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada havuz atlamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzun icine atlamak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, edilen duaların kabul edileceğine işarettir.

Rüyada havuza atlamak yüzmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin havuza atladığını görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada havuza balıklama atlamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza atlamak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ümitlerinin son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments