Rüyada borçlu olduğun kişiyi görmek

Rüyada borçlu olduğun kişiyi görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, dertlerinin günden güne artacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet eder.

Rüyada borçlu olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada borçlu olan kişiyi görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada borcun olan kişiyi görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada borcu olan kişiyi görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada borçlu olduğun kişiyi görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada borçlu olduğu kişiyi görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada borcun olduğu kişiyi görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada borç istendiğini görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada borçludan kaçmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kederleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Berk

Rüyamda eskiden borçlu olduğum borcumu odedigim tefeciyi insanı gordum

Sebine

Yuxuda kecmiwde oxudugum okulu gordum

Kadir bozkurt

Riyamda benden alacakli toptanci yla oturup guzel guzel konusuyorduk vadelendirip tekrar alis verise devam ediyorduk yorumunu bana bilebilirmisini

Anonim

Ruyamda borclu oldugum toptanciyla konuyordum bbir miktar ode yapiyorum ve tekrar mal almaya devam ediyorum sorunsuz sekilde anlami nedir