Rüyada boncuklu elbise görmek

Rüyada boncuklu elbise görmek hem yeni yerler göreceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu elbise gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Rüyada siyah boncuklu elbise görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu elbise görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu elbise giymek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boncuklu elbise görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu eşarp görmek sevinçli bir hayat süreceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Rüyada boncuk yüzük takmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk tabancası görmek geçim derdinin olmayacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments