Rüyada ablaya kızmak

Rüyada ablaya kızmak çok güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hanesine güneş doğacağına, yeni şeyler deneneceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada ablaya kızmak gördüyseniz:

  • Bir kadınsanız beklemediğiniz bir çekicilik kazanabilirsiniz.

Rüyada ablaya kızmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablasının bebeğinin olduğunu görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablasını dövmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablasının gelinlik giydiğini görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, dertlerden kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada ölen ablasını görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza inanılır.

Rüyada ablanı gelinlikle görmek karlı işlere gireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablalarını görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ablasının evlendiğini görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments