Rüyada boncuk işlemek

Rüyada boncuk işlemek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk işlemek gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Rüyada boncuk işlemek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada günah işlemekten korkmak maddi gücünün katlanacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patik işlemek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada gelinlik işlemek pişman olacağı şeyler yapacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevap işlemek zor günlerden geçeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Rüyada suç işlemek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarıya giden yollarının açılacağına delalettir.

Rüyada okulda ders işlemek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Rüyada sınıfta ders işlediğini görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments