Rüyada boncuklu perde görmek

Rüyada boncuklu perde görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, dinine bağlı kalacağına tabir olunur.

Rüyada boncuklu perde gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada boncuklu perde görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada boncuklu elbise görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuktan küpe görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada boncuklu yazma görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk işi yapmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek toplumda yükseleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet eder.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments