Rüyada bol su görmek

Rüyada bol su görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, çok eğleneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kırılan kalbin onarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol su gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada akan bol su görmek büyük bir yükten kurtulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol akan su görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, insanlar tarafından tanınacağına delalettir.

Rüyada bolca su görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada bolca su içmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada bol su görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bol temiz su görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada bolca su içtiğini görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments