Rüyada bol miktarda para almak

Rüyada bol miktarda para almak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret eder.

Rüyada bol miktarda para almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada bol miktarda para almak sonra kendi işini kuracağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda para görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda su görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bol miktarda et görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda altın görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada yüklü miktarda kağıt para görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada bi miktar para görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments