Rüyada bol miktarda kağıt para görmek

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, doğru bir karar verileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda kağıt para gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek faturalarını ödeyemez olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol miktarda para almak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine tabir olunur.

Rüyada bol miktarda para görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada yüklü miktarda kağıt para görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Rüyada bol miktarda su görmek donanımlı kılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda altın görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada bol miktarda et görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments