Rüyada bokunu ellemek

Rüyada bokunu ellemek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kazancının günden güne düşeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada bokunu ellemek gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada bokunu ellemek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu ellemek işlerin düze çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada inek boku ellemek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan boku ellemek geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kadın bacağı ellemek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar toprağı ellemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada çamuru ellemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada fareye ellemek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments