Rüyada kendi bokunu ellemek

Rüyada kendi bokunu ellemek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, mali gücünü yitireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi bokunu ellemek gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada inek boku ellemek maddi olarak zarar edileceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada hayvan boku ellemek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi bokunu ellemek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada bokunu ellemek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet eder.

Rüyada kaka ellemek maddi kolaylığa ulaşacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kakaya ellemek yaşamının tazeleneceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalettir.

Rüyada silah ellemek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments