Rüyada boksör olduğunu görmek

Rüyada boksör olduğunu görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, rızkının çeşitleneceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, birçok kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boksör olduğunu gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Rüyada boksör görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boksör olmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işaret eder.

Rüyada boksör olduğunu görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments