Rüyada boksör olmak

Rüyada boksör olmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada boksör olmak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeleri dikkatle takip etmeli, doğru sonuçlar çıkartabilmek için haber, bilgi veya işaretleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada boksör görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Rüyada boksör olmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada boksör olduğunu görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments