Rüyada boğulurken kurtulduğunu görmek

Rüyada boğulurken kurtulduğunu görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kazancını artıracağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, ruhunu güzelleştireceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulur.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak çok hayırlı adımların atılacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak kişinin hayatının değişeceğine, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments