Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada boğulan birini kurtarmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek sorunlarının sürekli artacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments