Rüyada boğazında saç görmek

Rüyada boğazında saç görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada boğazında saç gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Rüyada boğazdan saç çıkarmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına yorulur.

Rüyada boğazindan saç çikarmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada boğazında saç görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, elinin döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek konfor içinde olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada kızının boğazını kesmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalettir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek haneye dertlerin gireceğine , akıllı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazdan bıçaklandığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebelitarık boğazını görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments