Rüyada kaş ve bıyık aldırmak

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, geçim derdine gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada kaş ve bıyık aldırmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kaş bıyık aldırmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada bıyıklarını aldırmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kaş aldırdığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada kaşları aldırmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada iple kaş aldırmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments