Rüyada bitkisel ot görmek

Rüyada bitkisel ot görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, pişman olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına tabir olunur.

Rüyada bitkisel ot gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Rüyada bitkisel ot görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada bitkisel hayata girmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitkisel yağ görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitkisel ilaç görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bitkisel çay içmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada bitkisel çay görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet eder.

Rüyada oturup beklemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada ot kaynatmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments