Rüyada biriyle karşılıklı ağlamak

Rüyada biriyle karşılıklı ağlamak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, ayrılanların birleşeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada biriyle karşılıklı ağlamak gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada biriyle karşılıklı ağlamak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıksız sevdiği erkeği görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak günden günde daha fazla stres yapacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına rivayet eder.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşılıksız aşkını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments