Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıklarının düzeleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıksız sevdiği kişiyi görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada karşılıksız sevdiğin erkeği görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Rüyada karşılıksız sevdiğini görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kızı görmek mutlu olacağınıza, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşılıksız sevdiğin birini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments