Rüyada birisine abdest aldırmak

Rüyada birisine abdest aldırmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, dertleri biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada birisine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada başka birine abdest aldırmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet eder.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşine abdest aldırmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine abdest aldırmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada başkasına abdest aldırmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments