Rüyada birine abdest aldırmak

Rüyada birine abdest aldırmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada başkasına abdest aldırmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest aldırmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine abdest aldırmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada birisine abdest aldırmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, aç kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments