Rüyada yara sarmak

Rüyada yara sarmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada yara sarmak gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada birinin yarasını sarmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yara sarmak gereksiz bir harcama yapılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefen sarmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarma sardığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pazı sarmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada evi böcek sarmak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret eder.

Rüyada birini kefene sarmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments