Rüyada erik turşusu görmek

Rüyada erik turşusu görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, yaklaşan güzel günlere, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, duyguların karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erik turşusu gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada erik turşusu yemek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik turşusu görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hayatın tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada acı turşu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada turşu vermek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada turşu bidonları görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalettir.

Rüyada lahana turşusu yemek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada turşu satmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine tabir olunur.

Rüyada turşu istemek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments