Rüyada birinin seni çağırdığını görmek

Rüyada birinin seni çağırdığını görmek hanesine bolluk geleceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni çağırdığını gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni çağırdığını görmek çıkmaza gireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölünün seni çağırdığını görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin seni çağırdığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevlüte çağırmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada polis çağırmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada polisi çağırmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve polis çağırmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cem

Merhaba ruyamda 3 kisinin yanyana durmus insan gölgeleri beni cagiriyordu fakat nereye cagiriyorlar neden cagiriyorlar bilmiyorum yorumlar mısınız