Rüyada polisi çağırmak

Rüyada polisi çağırmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sorunlar altında ezileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisi çağırmak gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada eve polis çağırmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada polis çağırdığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Rüyada polis çağırmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hatalarından erken döneceğine işaret eder.

Rüyada polisi çağırmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işarettir.

Rüyada polis çağırmak görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin çağırmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yardım çağırmak kendi işine sahip olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına inanılır.

Rüyada kızını çağırmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, boş yere korku duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments