Rüyada birinin sana kızdığını görmek

Rüyada birinin sana kızdığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana kızdığını gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Rüyada annenin sana kızdığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek parasal krizler yaşanacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana kızdığını görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek manevi olarak hasar alınacağına, zamandan da kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatoş

Uyurken bir kadın sesi olmaz Fatoş deyip uyandırdı beni. Kadının sesi kötü değildi güzeldi ama niye olmaz Fatoş dedi bana ?