Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kişinin rahat edeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana tesbih verdiğini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, isteklerine kulak vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek kazancın ikiye katlanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine inanılır.

Rüyada annenin sana para verdiğini görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments