Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek

Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana fındık verdiğini gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Rüyada birinin sana fındık verdiğini görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet eder.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana şeker verdiğini görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana ekmek verdiğini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments