Rüyada sadece ses duymak

Rüyada sadece ses duymak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hayatını yoluna koymaya, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, elinin bollaşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece ses duymak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada birinin sadece sesini duymak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada sadece ses duymak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sadece mezar görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada sadece saç yıkamak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sadece süt görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Rüyada sadece karpuz görmek rızkın ve kazancın artacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sadece inek görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sadece köpek görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments