Rüyada birinin saçlarının yandığını görmek

Rüyada birinin saçlarının yandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçlarının yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada saçların yandığını görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçının yandığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada saç yandığını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada saçının yandığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek kafasına göre birini bulacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçının yandığını görmek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada saçımın yandığını görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments