Rüyada saçların yandığını görmek

Rüyada saçların yandığını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada saçların yandığını gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada saçın yandığını görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada saç yandığını görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının yandığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçının yandığını görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçını yandığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarımın yandığını görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçının yandığını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments