Rüyada saçının yandığını görmek

Rüyada saçının yandığını görmek ona kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının yandığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada saçımın yandığını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet etmektedir.

Rüyada saçların yandığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç yandığını görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını yandığını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada saçlarının yandığını görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kendi saçının yandığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada saçın yandığını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments