Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun saçlı görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzun saçlı erkek çocuğu görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, mali krize gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saç örgüsü görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada uzun saç takmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun erkek saçı görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının çok uzun olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işarettir.

Rüyada siyah uzun saç görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments