Rüyada birinin saçını kestirmek

Rüyada birinin saçını kestirmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, üstünlük elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Rüyada kızının saçını kestirmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada saçına kahkül kestirmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Rüyada uzun saçı kestirmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına yorulur.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirdiği görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada saçını kestiklerini görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, büyük borçlara girmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments