Rüyada saçını kestiklerini görmek

Rüyada saçını kestiklerini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kestiklerini gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada saç kestirmemek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada birinin saç kestiğini görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalettir.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek boyatmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek kazancın günden güne düşeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kısa saç kestirmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemeyerek saç kestirmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments