Rüyada uzun saçı kestirmek

Rüyada uzun saçı kestirmek bazı kaynakların tükeneceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçı kestirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Rüyada uzun saç kestirmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine inanılır.

Rüyada uzun saçı kestirmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek güç ve kudret kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada saç kestirmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kesmek kestirmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, akıl vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments