Rüyada birinin saçına dokunmak

Rüyada birinin saçına dokunmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yokluğa düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçına dokunmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada saça dokunmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçına dokunmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına dokunmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada göğe dokunmak yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline dokunmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kalbine dokunmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işaret eder.

Rüyada akrebe dokunmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments